kontakt
znakowanie
Systemy jakości w branży spożywczej i paszowej, gastronomii oraz handlu
 
 
 

kontakt

ISCC / REDcert / KZR INIG   GMP+ (pasze), FAMI-QS
ISO & FSSC 22000   BRC Food
System HACCP   IFS Food
ISO 9001:2015   ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
  GlobalGAP, ekologia
Oznakowanie produktów   Projekty technologiczne
         
         
Nazwa firmy:  
Adres:  
Kod pocztowy:  
Miasto:  
Tel./fax:  
E-mail:  
WWW:  
Osoba kontaktowa:  
 
Rodzaj usługi:  
 

 

 

formularz kontaktowy

 

zapraszamy do wypełnienie formularza kontaktowego - kliknij.

 

wzorcowa dokumentacja GHP/GMP (procedury i instrukcje)

 

wzorcowa dokumentacja obejmuje wymagane przez przepisy prawa instrukcje i procedury Dobrych Praktyk Higienicznych (GHP) i Dobrych Praktyk Produkcyjnych (GMP) i Cateringowych (GCP) - kliknij.

 
 
Copyright 2011 ©haccp-polska.pl Designed by Znakowanie produktów
Inspekcja Sanitarna i WeterynaryjnaEtykietowanie produktów.